DIY Room Decoration

DSC_3430

Vandaag heb ik weer een DIY voor jullie! Het zijn eigenlijk gewoon fotolijstjes met gekleurde figuurtjes erin, maar het ziet er toch schattig uit voor op je kamer!

Wat heb je nodig?

-(oude)fotolijstjes                                                                                                                      -Papier met leuke print                                                                                                      -Wit papier                                                                                                                      -Ponsen                                                                                                                                 -Schaar                                                                                                                               -Lijm                                                                                                                                      -Potlood                                                                                                                                -Evt. geodriehoek

DSC_3389

Wat moet je doen?

DSC_3394DSC_3398

DSC_3405

Het is eigenlijk heel simpel: het enige wat je hoeft te doen is vormpjes uitdrukken, wit papier zo knippen dat het in het fotolijstje past en de vormpjes op plakken! Je kan er zelf voor kiezen hoe je ze erop plakt, ik vond het wel wat hebben om ze recht naast elkaar op te plakken. Dan kan het al in het lijstje, wat er erg leuk uit ziet vind ik!

DSC_3406

Nu het tweede lijstje. Ik doe daar eigenlijk precies hetzelfde, maar dan plak ik de hartjes willekeurig op, wat ook een leuk effect geeft.

DSC_3420DSC_3423DSC_3424

Een hele simpele, maar toch leuke decoratie!

DSC_3431DSC_3429

Fotolijstjes – kringloopwinkel                                                                                 

Decoratiepapier – action en een oud schrift                                                                     

Pons hartje – Flying Tiger                                                                                                

Pons rondje – Pipoos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s