Schrijven

DSC_4212Gedachten die overal zijn, overal verdwijnen, Herinneringen die je uitgewist wilt hebben, herinneringen die je nooit meer wil vergeten. Nooit meer. Iedereen maakt fouten. Iedereen maakt verkeerde keuzes. Dat is niet erg. Het is wel erg als je het jezelf niet vergeeft. Want als je het jezelf niet vergeeft, kan je ook niet van je fouten leren.

En weet je, niemand is perfect. En probeer dat ook alsjeblieft niet te zijn. Je bent goed zoals je bent. Of je nou bruine of blauwe ogen hebt, zwart of wit bent, op jongens of op meiden valt, van koffie of van cola houdt, je bent goed zoals je bent. En daar heeft niemand iets over te zeggen. Niemand. Behalve jijzelf.

Er zijn mensen waarvan je niet weet of je ze haat of enorm van ze houdt. Er zijn mensen die je lief hebt, maar je kan niemand zo veel liefhebben als dat je ze mist. Want liefhebben kan pijn doen, maar missen doet nog veel meer pijn.

Je kan zo veel van iemand houden dat het pijn doet. Je kan zo veel iemand haten dat je hem lief hebt. Je kan zo veel van iets genieten dat je niet meer geniet.

Je loopt op een trap die eindeloos omhoog lijkt te gaan, maar voor je het weet val je naar beneden.

De vroege zonnestralen op mijn huid.                                                                               De dauwdruppels op het gras.                                                                                             De laaghangende mist.                                                                                               Herinneren mij eraan                                                                                                             dat ik leef.

Advertenties

7 gedachtes over “Schrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s