Maak kennis met Carolien

Hoi!

Het is weer tijd voor een gastblogger, met dit keer: Carolien! Allereerst is het wel zo netjes om mij voor te stellen. Hallo lieve lezers van VeerlePlume, mijn naam is Carolien, ik ben 22 jaar en mijn blog heet liefscarolien.nl. Sinds 1 oktober heb ik mijn eigen domein, en dit bevalt mij heel erg goed. Ik blog al sinds februari 2013, en sinds mijn eigen domein ben ik flink gegroeid. Op mijn blog schrijf ik over heel veel dingen. Ik noem het daarom ook een lifeblog met een persoonlijk tintje. Elke dag om 6:00 uur komt er een nieuw artikel online.

Maar genoeg gepraat over het ontstaan van mijn blog. Ik kreeg namelijk een berichtje van Veerle of ik voor vandaag een artikel wilde schrijven. Daarom beantwoord ik een aantal vragen, waardoor jullie mij hopelijk iets beter leren kennen.

Wie is Carolien?
Nou ik ben dus Carolien, ik ben op 29 september 1993 geboren in Rijssen, een plaatsje in Nederland. Hier woon ik nog steeds met mijn ouders en broertje. Ik ben een onzeker persoon, maar heel behulpzaam, leergierig en geduldig. Ik heb in februari 2014 mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker MBO niveau 4 in handen mogen nemen. Ik wilde heel graag doorleren, maar doordat ik veel dingen leuk vind wist ik niet wat ik moest kiezen. Ik heb in de tussentijd twee keer seizoenswerk gedaan, waarvan één keer op twee dagen na zes maanden, en afgelopen jaar vier maanden. Helaas kon ik niet langer blijven en zit ik nu weer noodgedwongen thuis. Maar ik kan mijn tijd goed opvullen met mijn blog.

_DSC4965

Waarom ben ik begonnen met bloggen?
Toen ik in februari 2013 begon met bloggen was dat om uit een negatieve cirkel te komen. Ik was depressief, en zat behoorlijk met mezelf in de knoop. Ook werd er rond die tijd ontdekt dat ik Chronisch vermoeid ben, en alles bij elkaar werd me te veel. Ik ging een midweek met mij moeder (in januari, ijskoud, sneeuw) in een mini plaatsje ergens op de Veluwe er even tussenuit. Dit deed me veel goeds, want ik hoefde even helemaal niets, en kreeg daarvoor ook vrij van school. Toen ik weer thuis was, wilde ik gaan schrijven. Maar omdat ik op Facebook niet al mijn persoonlijke gedachtes wilde delen met familie en vrienden, ging ik op zoek naar iets anders. Mijn vader opperde nog leuk om een forum te beginnen, maar zelf zag ik dat niet zitten. Ik maakte een account aan op Blogger, en schreef een aantal DIY post. Toen ik dat leuk begon te vinden kwamen er ook persoonlijke artikelen, deze artikelen heb ik later allemaal verwijderd. Blogger bleek een erg goed idee te zijn, tot ik mijn layout wilde aanpassen, en ik hier totaal niet uit kwam. Ik besloot om verder te kijken en kwam bij WordPress. Ik had alles overgezet, en daar begon het grote avontuur. Juli 2014, net een week voordat we op vakantie zouden gaan, zetten ik alles over en begon ik te schrijven en vooruit te werken zodat ik ook als ik op vakantie was, iets online kon plaatsen. Dit ging erg goed, en mijn blog begon steeds meer bezoekers te krijgen. Ik vond het prachtig, en zo is het eigenlijk begonnen. Op 1 oktober 2015 kreeg ik mijn eigen domein, en kon een nog veel groter avontuur beginnen.

Voor geen goud zou ik mijn blog weg willen doen, het is echt mijn uitlaatklep geworden, waar ik mijn passie en liefde deel. Gek klinkt dat eigenlijk, hè! Ik vind schrijven ontzettend ontspannend, en als ik dan op mijn artikelen ook nog eens lieve berichtjes krijg, kan mijn dag niet meer stuk. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een gat in de lucht sprong met mijn eerste 100 bezoekers per maand. Toen ik dit zag groeien naar 500, en nu boven de 1000 per maand, kan ik me maar moeilijk indenken hoe veel mensen dat wel niet zijn. Er passen echt geen 1000 mensen in ons huis. Voor sommigen lijkt 1000 helemaal niet veel, maar toch is het iets wat je niet zomaar bereikt. Ik doe ontzettend mijn best om leuke en interessante artikelen te delen, en ik hoop dan ook elke keer dat jullie het net zo leuk vinden als ik.

Maar ik heb alweer veel te veel gepraat over mezelf en mijn blog, terwijl ik dat helemaal niet van plan was. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar meer van mij, of mijn blog dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op liefscarolien.nl.

Liefs Carolien

 

Wil jij nou ook een gastblog schrijven? Stuur dan even een mailtje naar veerle-maris-fiev@hotmail.com en dan hoor je snel van me! Als ik meerdere aanmeldingen krijg, plan ik het in op volgorde van wie een mailtje stuurt. Er komt namelijk één keer per maand een gastblog online.

Bedankt voor je stukje, Carolien!

Advertenties

7 gedachtes over “Maak kennis met Carolien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s