Over mij

Slurpt thee en chocomelk, fotografeert, heeft een liefde voor de herfst, gebruikt dierproefvrije make-up, eet vegetarisch, doet aan hardlopen, spaart badeenden en spreekt vloeiend sarcasme. En niet geheel onbelangrijk, blogt.

Hoi! Leuk dat je terecht bent gekomen op VeerlePlume. Mijn naam is -zoals je waarschijnlijk al in de gaten had- Veerle en ik ben 15 jaar.

Toen ik dertien was begon ik een blog. Gewoon voor de lol. Ik stopte alweer na 3 artikelen, omdat ik bang was voor de reacties. Een half jaar later begon ik een nieuwe blog, maar ook dat hield ik niet lang vol. Maar ik merkte dat ik het wel erg leuk vond om te schrijven, fotograferen en inspireren. Dus in de zomervakantie van 2015 ben ik vol goede moed weer gaan bloggen: deze keer ging ik het echt volhouden. Maar bloggen moet natuurlijk niet als een plicht voelen, ik deed dit alleen omdat ik dit leuk vond. Gelukkig vond ik (en vind natuurlijk nog steeds) het erg tof om te doen, en ging er gewoon mee door. 2 artikelen per week, daar begon ik mee. Al snel werden dat er meer, zo verslavend was het. Er waren ook echt mensen die het lazen, en dat werden er steeds meer en daar kreeg ik energie van. Door alle lieve reacties kreeg ik nog meer motivatie en nu ben ik er volop mee bezig en kan ik me niet voorstellen ermee te stoppen.

Misschien vraag je je af waarom mijn blog VeerlePlume heet. Plume is  ‘veer’ in het Frans, dat past bij mijn naam en daarnaast vind ik Frans een heel mooie taal. Een heel simpele reden dus eigenlijk!

Ik schrijf alleen over dingen die ik leuk vind en waar ik achter sta. Zo deel ik recepten, Do It Yourselfs, inspiratie, fotografie, outfits, dingen waar ik blij van word en nog veel meer.

Enjoy!

Advertenties

8 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s